Výsledky senátních voleb

Ve dnech 7. a 8. října 2016 proběhlo první a o týden později také druhé kolo voleb do Senátu Parlamentu České republiky. V tomto roce se volby týkaly také obvodu číslo 40 – Kutnohorsko. O post senátora se zde tentokrát ucházelo pouze šest kandidátů. Díky přízni voličů jsem spolu se svým protikandidátem doktorem Ivo Šancem postoupil do druhého kola, z něhož jsem nakonec vyšel jako vítěz a dostal jsem tak možnost pokračovat ve své práci pro tento volební obvod, který jsem za posledních šest let velmi dobře poznal.

Děkuji všem voličům, kteří využili svého práva, přišli k urnám a odevzdali svůj hlas – ať již kterémukoliv z kandidátů. Voličům, kteří se rozhodli podpořit právě mě, děkuji za jejich důvěru a slibuji, že i nadále budu usilovat o zlepšování životních podmínek jak přímo ve „svém“ volebním obvodu, tak i v celé České republice. Děkuji i svým protikandidátům za korektně vedenou předvolební kampaň.

Pokud budete mít jakékoliv náměty pro další projekty, které bychom mohli společně zrealizovat, můžete mě oslovit prostřednictvím kontaktů, uveřejněných na těchto webových stránkách.

Celkové výsledky voleb do Senátu PČR ve volebním obvodu č. 40 jsou uveřejněny na těchto stránkách: www.volby.cz

 

Ještě jednou děkuji.

Jaromír Strnad